Personal Training

Tarjoamme ammattitaitoisia personal training palveluita, jos tarvitset ohjelmointia harjoitteluun tai erilaisia harjoitusohjelmia. Personal trainerimme ovat kokeneita ja erikoistuneet mm. kehonpainolla tehtäviin harjoitteisiin, mutta tarvittaessa tekevät ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaan.

Yksilövalmennuspaketit:

Paketit ovat räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeen mukaisesti. Paketin voi koostaa yhdistämällä liikunta-, tai ravintovalmennusta. Tai ohjelmasta voidaan koostaa hyvinvointia edistävä kokonaisvaltainen paketti, jossa otetaan huomioon elämän jokainen osa-alue.

Hinnat sisältävät alv. 24%

Yksi tapaaminen

99 €/krt

Esimerkkejä pakettien hinnoista:

12 tapaamista / 6 kk (2 x kuukaudessa) 199 €/kk
12 tapaamista / 3 kk (1 x viikossa) 349 €/kk
24 tapaamista / 3 kk (2 x viikossa) 699 €/kk

Parivalmennus (2 hlö)
12 kertaa / 3 kk (1 x viikossa) 300 €/kk/hlö

Ravinto-ohjelma
175€
Liikuntaohjelma
175€
FirstBeat mittaus
150€

Movement Factory: Henkilökohtaisen kouluttajan edut

Olitpa juuri aloittanut treenaamisen tai harrastanut jo muutama kuukausi, henkilökohtainen kouluttaja on loistava vaihtoehto, jos haluat saavuttaa kuntotavoitteesi. Tällä sivulla autamme sinua punnitsemaan sellaisen vuokraamisen etuja, jotta voit päättää, sopiiko se sinulle.

On useita syitä, miksi ihmiset haluavat henkilökohtaisia ​​kouluttajia. Jotkut ihmiset haluavat kehittää oman ohjelmansa painonpudotuksen tukemiseksi, kun taas toiset haluavat vain säilyttää terveytensä. 

Riippumatta siitä, mikä kuntotavoite sinulla on, henkilökohtainen kouluttaja voi tarjota tukea, vinkkejä ja asianmukaisia ​​tekniikoita, joiden avulla voit tulla terveemmäksi. Onko sinulla vaikea työskennellä yksin? Sitten saatat joutua harkitsemaan henkilökohtaisen kouluttajan palkkaamista. Tässä on useita syitä, miksi haluat ehkä miettiä sellaisen palkkaamista alla.

Et näe tuloksia.

Oletko käyttänyt jatkuvasti useita viikkoja tai kuukausia, mutta et menetä painoa tai saavuta tavoitteitasi? Jos olet, voit harkita henkilökohtaisen valmentajan hankkimista. Missä on muutama tapa, jolla kouluttaja voi auttaa:

 • Arvioi ohjelmasi: Huolellisen arvioinnin avulla kouluttaja voi etsiä tapoja muuttaa, parantaa harjoittelusi tehden niistä tehokkaampia sinulle.
 • Tarkista tavoitteesi: Valmentaja tarkistaa, saavutetaanko tavoitteesi tietyssä ajassa.
 • Inspiroi: Koska sinulla on tapaaminen koulutetun ammattilaisen kanssa, he tietävät, kuinka antaa sinulle oikea motivaatio käyttää.
 • Työnnä rajasi: Yksi syy siihen, miksi ihmiset eivät näe tuloksia, on se, että he eivät toimi niin kovasti kuin pystyisivät. Vaikka on helppo irti, kun olet yksin, kouluttaja haastaa sinut (ja piristää) samalla.
 • Päivittäiset tarkistukset: Valmentaja voi auttaa sinua asettamaan omat viikkotavoitteet. Kun sinulla on sellainen, he voivat tarkistaa sinut säännöllisesti nähdäksesi, miten pärjäät.
 • Opi uusia asioita: Haluatko tietää kuinka nostaa painoja oikein tai oppia uusi harjoitus lisätäksesi rutiini, kouluttaja voi auttaa. Muista, että kouluttaja näkee tilanteesi selkeämmin ulkopuolelta ja voi tarjota sinulle uuden näkökulman prosessissa.

Antaa sinulletreenaamisen

aloittajan Jos aloitit juuri, saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monimutkainen se on. Lisäksi, jos kohtaat tehtävän luoda täydellinen harjoitteluohjelma, saatat olla täysin hukkua ja tehdä väärä rutiini.

Onneksi kouluttajien palkkaaminen voi auttaa sinua aloittamaan kunnolla. Yksi edun saamisesta on tieto, jonka saat heidän kanssaan. Ei ole väliä mikä kuntotavoitteesi on, he voivat tarjota sinulle täydellisen ohjelman, joka sisältää sydän-, paino- ja joustavuuskoulutuksen. Tässä on joitain muita osioita, joissa kouluttaja voi auttaa sinua pääsemään alkuun:

 • Arvioi sinulle sopivat aktiviteetit: Ennen kuin aloitat uuden aktiviteetin lisätäksesi rutiiniasi, on tärkeää arvioida, minkä tyyppinen liikunta toimisi kehollesi, aikataulu tai käytettävissä olevat laitteet. Palkkaamalla kouluttajan he voivat ehdottaa toimintaa, joka sopii kaikille näille alueille.
 • Maksimoi aikasi: Valmentaja on vastuussa siitä, että saat parhaan hyödyn harjoittelustasi ja varmista samalla, että et tuhlaa liikaa aikaa. Tämä auttaa paitsi säästämään aikaa, myös antaa sinulle mahdollisuuden toipua pidempään.
 • Säädä ohjelmaa:sinulla Kunon kouluttaja vierelläsi, he voivat opastaa sinua kun aloitat treenin ja auttaa sinua selvittämään kuinka paljon liikuntaa tarvitset.
 • Määritä aikataulu: Henkilökohtainen valmentaja voi auttaa sinua selvittämään, milloin voit treenata ja kuinka paljon aikaa sinun täytyy palata. Lisäksi ne voivat myös auttaa sinua päättämään, mitä teet päivinä, jolloin et ole heidän kanssaan.

Olet kyllästynyt vanhoihin harjoitteluihisitreenannut

Jos oletjo jonkin aikaa, et ehkä ole harkinnut työskentelyä henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Yllättäen heidän palkkaaminen on todella hyvä valinta, jos tarvitset jonkin verran vaihtelua harjoittelussa.

Ymmärrämme, että on helppo joutua toistuvaan harjoitusrutiiniin. Tämä ei ole vain tylsää, mutta se voi myös johtaa loukkaantumisiin ja palamiseen. Jos et vieläkään epäröi palkata sellaista, tässä on joitain syitä, miksi haluat ehkä työskennellä henkilökohtaisen kouluttajan kanssa:

 • Uusi näkökulma: Koska olet tottunut harjoittelemaan vanhaa rutiinia, se voi aiheuttaa motivaation menettämisen. Palkkaamalla kouluttajan he saattavat kuitenkin nähdä joitain ohjelmasi alueita, joita voidaan säätää, jotta harjoittelu olisi mielenkiintoisempaa, haastavampaa, hauskempaa samanaikaisesti.
 • Antaa sinulle enemmän haastetta: Valmentaja arvioi harjoittelusuunnitelman ja kertoo sinulle alueista, joilla voisit parantaa tai joihin voisit työntää itseäsi hieman kovemmin.
 • Tarjoa uusia ideoita ja laitteita: Koska kouluttajilla on kokemusta monista erilaisista harjoittelutyypeistä, he saattavat pystyä esittelemään sinulle uusia harjoitusrutiineja, jotka saattavat olla mielenkiintoisia.

Ennen kouluttajan palkkaamista on tärkeää miettiä heiltä tämän tyyppisiä harjoitusrutiineja:

 • Piiriharjoittelu
 • Korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (Tabata-harjoittelu)
 • Erilaiset voimaharjoittelutekniikat, mukaan lukien supersetit ja pyramidiharjoittelu
 • Kehosi haastaminen uusilla laitteilla, kuten vesi- täytetty Kamagon Ball

Haluat haasteen.

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että olet valmis viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle? Sitten kokenut henkilökohtainen kouluttaja voi auttaa! Tässä on joitain tapoja, joilla he voivat haastaa sinut:

 • Auttaa sinua löytämään ja kouluttamaan urheilutapahtumia: Valmentaja on loistava tapa auttaa sinua löytämään tapahtumia, joihin voit liittyä ja viedä sinut rajoillesi.
 • Työnnä sinut rajoihisi: Jos haluat viedä kehosi rajoille, kouluttajat voivat saada sinut menemään raskaaksi painojesi kanssa. Ei vain sitä, mutta he voivat myös pystyä auttamaan sinua valitsemaan oikeat painot sekä auttamaan haastavammissa harjoituksissa.
 • Harjoituskumppanina oleminen: Tarvitsetko treenikumppanin, joka auttaa sinua haastamaan itsesi treenaamisen aikana? Älä huoli! Valmentaja voi myös liittyä harjoitteluun kanssasi, lisäämällä kilpailuelementin harjoituksiisi. Kun kouluttaja on vieressäsi, on vaikea löysätä.

Sinulla on sairaus

Onko sinulla erityinen vamma tai tila voi olla vaikea, varsinkin se aiheuttaa sinulle kipua. Vaikka lääkäri saattaa haluta sinun käyttävän voimaasi takaisin, voi olla vaikeaa tehdä se itse. Täällä ammattivalmentaja voi auttaa. 

Onneksi monilla kouluttajilla on erikoisuuksia, joiden avulla he voivat työskennellä asiakkaiden kanssa, joilla on lääketieteellisiä terveysongelmia. Tässä on joitain etuja, joita voit saada kouluttajaa palkkaamalla:

 • Luo sinulle sopiva ohjelma.
 • Keksi kuntosuunnitelma raskaana oleville naisille.
 • Estää terveysolosuhteet, kuten niveltulehdus, sydänsairaudet tai diabetes.
 • Lisää tasapainoa, ydinvoimaa ja vakautta.
 • Selkä- tai niskakivun voittaminen

Ennen kuin aloitat kouluttajan palkkaamisen, ennen kuin aloitat työskentelyn kouluttajan kanssa, on pidettävä mielessä muutama tärkeä asia:

 • Hanki vapaa tila harjoittelua varten. Jos sinulla on sairaus, kouluttajasi saattaa tarvita lääkärisi hyväksynnän välttääksesi vaaraa vahingoittaa sinua prosessin aikana.
 • Työskentele fyysisen terapeutin kanssa. Turvallisuustoimenpiteitä varten kouluttajat saattavat silti haluta ottaa yhteyttä fyysiseen terapeuttiin saadaksesi selville, mitä harjoituksia sinun pitäisi (tai ei pitäisi) tehdä.
 • Varmista, että kouluttajasi on kokenut. Ennen henkilökohtaisen kouluttajan palkkaamista on tärkeää, että kysyt luokista tai sertifikaateista, jotka he ovat ottaneet varmistaakseen, että kouluttaja tietää, mitä he tekevät.

Olet koulutusta urheilulaji tai tapahtuma

Whether olet pyöräilijä, juoksija, tai osaksi koripallo, siellä on kouluttaja siellä joka voi auttaa peliäsi. Ne voivat auttaa ylläpitämään vahvuuttasi ja kuntoasi prosessissa. Tässä on joitain asioita, joista he voivat auttaa sinua:

 • Rakenna oikeat harjoittelut: Palkkaamalla oikea ilmastointivalmentaja he voivat auttaa sinua harjoittelemaan tiettyjä urheilulajeja. He voivat paitsi auttaa sinua keksimään liikuntaa myös vahvistamaan alueita, joilla sinun on työskenneltävä prosessin aikana.
 • Tee sopiva harjoitusaikataulu: Muista, että harjoittelu ei ole pelkästään harjoittelua. Valmentajat tarjoavat sinulle aikataulun, jonka avulla kehosi saa kaiken irti harjoituksestasi ja antaa samalla aikaa parantua ja toipua.
 • Tekniikat loukkaantumisten välttämiseksi: Yksi urheilijoiden suurimmista huolenaiheista on vammoista kärsiminen. Valmentajan saaminen voi kuitenkin auttaa sinua harjoittelussa, mikä antaa lihastesi levätä tai työskennellä tehokkaasti.