Ryhmävalmennustunteja crosstrainingistä, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan ja kehonpainoharjoitteluun

Tervetuloa liikkumaan!

Movement Factory on hyvän fiiliksen sali, jossa kohtaat ammattitaitoiset ohjaajat ja tekemisen meiningin. Olemme toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali Helsingin Vallilassa. Movement Factory tarjoaa asiakkailleen ryhmävalmennustunteja crosstraining- tunneista, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Ammattitaitoiset valmentajat opettavat liikkeiden tekniikat huolella ja jokaiselle löytyy oman taso tehdä olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija.

Vapaaharjoittelu salin tiloissa tuntien ulkopuolella tai alakerran treenihuoneessa on mahdollista edulliseen hintaan. Pääset yhden kerran veloituksetta tutustumaan salin tuntivalikoimaan. Ilmesty salille ja kerro ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Siitä se lähtee, tervetuloa!

Crosstraining

Endurance

Tunti kehittää nimensä mukaisesti hapenottokykyä. Tunti voi olla rakennettu monin eri tavoin. Se voi olla joko tabata- tai hiit-tyyppinen harjoitus. Tunnin alussa voi olla myös voimaosuus.

Mix

Mix tunti on Endurancen ja Strength tunnin välimuoto, joka sisältää elementtejä molemmista tunneista. Sykettä ja hapenottokykyä nostavaa liikuntaa yhdistettynä voimaosuuksiin.

Strength

Tunnilla kehitetään voimaominaisuuksia. Tunnit ovat rakennettu kuukausiohjelmoinnin mukaan, jotta kehitys olisi progressiivista. Strength tunnit jakautuvat pääliikkeiden mukaan maastaveto ja kyykkypäiviin.

Kehonpainoharjoittelu

Movement

Tunneilla keskitytään ainoastaan kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja liikesarjoihin. Liikkeet kehittävät usein voimaa ja liikkuvuutta samanaikaisesti, joten tunti sopii kaikille ja toimii erinomaisesti oheisharjoitteluna urheilijoille.

Mobility

Liikkuvuustunnilla tehdään erilaisia liikkuvuutta edistäviä liikkeitä. Ne voivat olla joko venyttelyä, lihaskalvojen manipulointia tai dynaamisia venytyksiä. Tämä tunti on suositeltava kaikille, sillä liikkuvuus antaa pohjan voimaominaisuuksien kehittymiselle.

Ring

Tunnilla kehitetään voimaominaisuuksia. Tunnit ovat rakennettu kuukausiohjelmoinnin mukaan, jotta kehitys olisi progressiivista. Strength tunnit jakautuvat pääliikkeiden mukaan maastaveto ja kyykkypäiviin.

Street workout

Tunti on kuuluisan katutreenin mukaan nimetty laji. Ns .calisthenics -tunti koostuu leuanvedoista, dipeistä sekä erilaisita punnerruksista ja keskivartaloharjoitteista.

Handbalancing

Tunnilla keskitytään kehittämään oikeaoppista käsilläseisontaa perusteista. Tunnilla voidaan myös tehdä muita käsitasapainoiluun liittyviä liikkeitä.

Personal Training

Tarjoamme ammattitaitoisia personal training palveluita, jos tarvitset ohjelmointia harjoitteluun tai erilaisia harjoitusohjelmia. Personal trainerimme ovat kokeneita ja erikoistuneet mm. kehonpainolla tehtäviin harjoitteisiin, mutta tarvittaessa tekevät ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä.

Yritystunnit

Tarjoamme crosstraining- sekä kehonpainoharjoittelu tunteja yrityksille, joko kertaluontoisina kokeiluina tai treenipaketteina, joihin sisältyy useampi tunti jakson aikana. yritykselle on 110 euroa. Kysy lisää!