Toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali

Viihtyisät ja motivoivat tilat Vallilassa

Movement Factory on hyvän fiiliksen sali, jossa kohtaat ammattitaitoiset ohjaajat ja tekemisen meiningin. Olemme toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali Helsingin Vallilassa. Movement Factory tarjoaa asiakkailleen ryhmävalmennustunteja crosstraining- tunneista, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Ammattitaitoiset valmentajat opettavat liikkeiden tekniikat huolella ja jokaiselle löytyy oman taso tehdä olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija.

Aloittaminen salilla on helppoa. Jos sinulla on liikunnallista taustaa ja koet, että osaat kehonpainoharjoittelun tai crosstrainingin perusteet, voit tulla tutustumaan yhdelle tunnille veloituksetta ja aloittaa suoraan harjoittelun salilla. Jos koet tarvitsevasi opastusta, voit osallistua starttikurssille, jossa käydään läpi kaikki eri liikkeiden perustekniikat. Starttikurssi kestää 2 tuntia ja suoritetaan saman päivän aikana. Hinta kurssille on 150 euroa, joka sisältää loppukuun treenit kaupan päälle. Kurssille voi tulla mukaan vaikka ei omaisi liikunnallista taustaa.

Vapaaharjoittelu salin tiloissa tuntien ulkopuolella tai alakerran treenihuoneessa on mahdollista edulliseen hintaan. Pääset yhden kerran veloituksetta tutustumaan salin tuntivalikoimaan. Ilmesty salille ja kerro ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Siitä se lähtee, tervetuloa!

Liiketehdas: Erinomaisen kuntosalin ominaisuudet Kuntosalin

valitseminen liittymään voi olla vaikeaa varsinkin jos olet ensimmäinen kerta. Siksi on aina tärkeää, että teet jonkin verran tutkimusta ennen päätöksen viimeistelyä. Täällä Movement Factoryssä uskomme, että suuren kuntosalin pitäisi olla paljon enemmän. Tästä syystä teimme luettelon ominaisuuksista, jotka sinun on otettava huomioon. Tarkista lisätietoja alla.

# 1 – kuntosalin asettelu

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on harkittava, on kuntosalin asettelu. Varmista, että se tarjoaa sinulle tarpeeksi tilaa harjoittelulle. Kukaan ei todellakaan pidä kyynärpäiden törmäämistä vieressä olevan henkilön kanssa yrittäessään nostaa.

Lisäksi laitteet on asetettava oikein, huomioiden muut ihmiset. Peilit on myös sisällytettävä pohjaratkaisuun, koska ne ovat tärkeä osa painonnostoa yritettäessä nostaa kunnolla ja välttää loukkaantumisia.

Kaiken kaikkiaan kuntosalilla, jota haluat etsiä, tulisi olla omat alueet sydän-, vastus-, painoharjoittelu-, lattiatöille ja erilliset studiot eri harjoituksia varten.

Movement Factorylla varmistimme, että ulkoasu otettiin huomioon. Suunnittelimme tilamme noudattamalla asianmukaisia ​​ohjeita, jotta ihmisillä olisi paras kokemus.

# 2 – Laadukkaat kuntosalilaitteet

kardiosta kestävyyteen ja painoihin nyrkkeilysäkkeihin, jokainen laite on välttämätön, varsinkin jos olet aloittelija. Niiden on myös oltava täysin toimintakunnossa ja ylläpidettävä päivittäin onnettomuuksien estämiseksi.

Lisäksi kun on kyse paino- ja vastuskoulutuksesta, tarvitset erilaisia ​​varusteita, joita voit käyttää harjoitteluun. Jotkut yleisimmistä varovaisuuksista ovat matot, lääkepallot, kahvakuulat ja monet muut.

# 3 – Erilaisia ​​kuntosalitunteja Kuntosalin

tarjoamien tilojen lisäksi sinun on myös tutkittava käytettävissä olevien kuntoluokkien valikoimaa. Kun valitset kuntosalin, varmista, että heillä on luokkia, jotka tarjoavat erilaisia ​​istuntoja sekä aloittelijoille että kokeneille jäsenille.

# 4 – Suuri kuntosalin henkilökunta

Huolimatta siitä, kuinka suuri kuntosali on, on tärkeää, että henkilökunta on myös avulias ja kunnioittava. Ei vain sitä, mutta heidän on myös oltava siellä auttamassa, jos tarvitset apua nostettaessa painoja jne.

Jos etsit kuntosalia, johon voit mennä, muista katsoa kuntosalilla nähdäksesi kuka siellä on ja onko henkilökunta ovat hyödyllisiä muille jäsenille.

Movement Factorylla uskomme vakaasti, että nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, jos haluat parhaan kokemuksen. Kiinnostaako tietää enemmän? Voit vapaasti selata sivustoamme saadaksesi lisätietoja. Tilaa myös uutiskirjeemme, niin saat uusimmat uutiset ja päivitykset laitoksestamme.