Ammattitaitoiset kunto-ohjaajat ja personal trainerit

Movement Factory on hyvän fiiliksen sali, jossa kohtaat ammattitaitoiset ohjaajat ja tekemisen meiningin. Tarjoamme asiakkaillemme ryhmävalmennustunteja crosstraining- tunneista, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Ammattitaitoiset valmentajat opettavat liikkeiden tekniikat huolella ja jokaiselle löytyy oman taso tehdä olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija.

Viivi Lehtinen

Movement Factoryn omistaja. Hintsa Performance Coach. Valmistunut Vierumäeltä Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi vuonna 2004. Toiminut ryhmäliikunnan ja yksilövalmennuksen parissa jo kohta 15 vuotta. Opiskelee Urheiluravitsemusta Itä-Suomen Yliopistossa. FAF ravintovalmentaja ja Bodyweight-ohjaaja. LesMills-ohjaaja useassa lajissa. Lajitausta on monipuolinen potkunyrkkeilyharrastuksesta SM-tason vesipalloon. Lähellä sydäntä ovat Movement-tyyppinen harjoittelu, juoksu sekä uinti.

Viivi hyppäsi Movement Factoryn uudeksi omistajaksi jatkaakseen salin mielettömän hyvää meininkiä. Tavoitteena on kehittää Movement Factoryn toiminnasta monipuolisempaa.
Viiville on tärkeää auttaa ihmisiä saavuttamaan omat tavoitteensa itseään kuunnellen sekä pitää huumori mukana touhussa. Mottona: hyvä treeni parempi mieli!

Ohjaajamme

Norah Jones

Hintsa Perfomance Coach ja pitkän linjan liikunta-alan ammattilainen. Vierumäelta valmistunut liikunnanohjaaja AMK sekä Tradenomi. Nora on FISAF sertifioitu ja SKY ry:n auktorisoitu Personal Trainer sekä bodyweight, movement ja mobility coach. Nora ohjannut ryhmäliikuntaa 15-vuotta sekä toiminut henkilökohtaisena valmentajana yli kymmenen vuotta. Kilpaurheilutausta uinnista sekä fitnessurheilusta. Lähellä sydäntä ovat käsilläseisonta, painonnosto ja kaikki kehonpainolla tehtävät harjoitteet sekä uinti.

Nora haluaa salin, jossa opitaan taitoja ja kehitytään jokainen omalla tasollaan. Tärkeintä on liikunnan tuoma ilo, nauru, asiakkaiden onnistumiset ja hyvä fiilis, ei vakava hampaat irvessä puurtaminen.

Chucky ”Cheese” Carmont

Lapsena liikuntakärpäsen pureman saanut ja monipuolisen harjoittelun nimeen vannova ja vahvan voimaharjoittelutaustan omaava Personal Trainer. Salilla häneen todennäköisesti törmäät kahvakuulien kimpusta tai tiskin takaa palvelemassa asiakkaita.

Personal Trainer koulutuksen lisäksi Iiro on käynyt kehonpainoharjoittelu valmentaja – ja kahvakuulaohjaajakoulutukset. Iiron mahtava huumorintaju ja lämmin persoona on tullut kaikille salin asiakkaille tutuksi.

Sarah G.

Soile on Tukholman Balettakademiesta valmistunut ammattitanssija Helsingistä. Hän on työskennellyt tanssijana sekä koreografina erilaisissa esityksissä ja projekteissa ympäri pohjoismaita ja Suomea. Hän on tanssinut muun muassa musikaaleissa, TV- produktioissa, erilaisissa show tuotannoissa sekä nykytanssi teoksissa. Liike ja fyysisyys on aina ollut suuri kiinnostuksen ja intohimon kohde.

Soile on kouluttautunut mm. EHFA tason personal traineriksi, opiskellut jooga ohjaajaksi sekä opettanut tanssia jo useamman vuoden. Tällä hetkellä hän opiskelee liikuntabiologiaa Jyväskylän liikuntatieteellisessä yliopistossa. Soile ohjaa Movement Factorylla liikkuvuus- ,käsilläseisonta- , movement-  sekä crosstraining tunteja. Jatkossa Soilen erikoisuus tulee olemaan tanssillinen movement- tunti.

Soile toivoisi voivansa innostaa mahdollisimman monia löytämään aidon liikkumisen ilon ja sitä kautta motivoimaan ihmiset liikkumaan monipuolisemmin ja vapaammin.

Jan

Movement Factory: Kuinka tulla henkilökohtaiseksi kouluttajaksi Henkilökohtaisena kouluttajana

oleminen on yksi nopeimmin kasvavista ammateista maailmassa. Tämä työ ei ainoastaan ​​edistä terveellisiä elämäntapoja, vaan voi olla hieno ura pitkällä aikavälillä. Jos haluat intohimoisesti treenata ja auttaa muita saavuttamaan kuntotavoitteensa, henkilökohtainen valmentaja voi olla sinulle sopiva asia.

Opettajana oleminen ei ole vaikeaa, mutta harjoittelu ja opiskelu vievät aikaa. Seuraa näitä vaiheita jatkaaksesi tätä uraa tänään!

Oikean koulutuksen saaminen

Ensimmäinen asia, jota tarvitset voidaksesi tulla henkilökohtaiseksi kouluttajaksi, on saada oikea koulutus.

Hanki lukion tutkinto tai vastaava sertifikaatti.

Useimmissa maissa tämä on vähimmäisvaatimus, jos haluat tulla henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Päinvastoin, jos et ole vielä ansainnut lukiotodistusta, suosittelemme, että yrität saada lukion vastaavuustodistuksen (HSED) tai läpäistä yleisen koulutuksen kehittämistestin (GED).

Koska se riippuu suuresti sijainnistasi, on tärkeää, että teet tutkimuksesi kunnolla, etenkin jos olet Euroopan ulkopuolella. Lisäksi vaaditaan myös, että olet suorittanut keskiasteen koulutuksen onnistuneesti.

Huomaa, että sinun on saavutettava (laillinen aikuisuus 18-vuotiaana), ennen kuin voit ilmoittautua akkreditoituun henkilökohtaisen koulutuksen sertifiointiohjelmaan.

Ole sertifioitu ensiapukoulutuksessa.

Koska työskentelet ihmisten terveyden kouluttajana, on tärkeää, että osaat tehdä ensiapua, jos jotain tapahtuu odottamatta. Suosittelemme ensiapukoulutuksen suorittamista, joka tarjoaa sertifikaatit kardiopulmonaalisessa elvytyksessä (CPR) ja automaattisessa ulkoisessa defibrillaattorissa (ADP).

Jatka tutkintoa asiaan liittyvältä alalta tietosi laajentamiseksi. 

Jos haluat laajentaa tietämystäsi kuntoharjoittelusta, suosittelemme etsimään kiinnostusta vastaavaa ohjelmaa yhteisöopistossa tai 4-vuotisessa yliopistossa. Voit tutkia monia ohjelmia, kuten kinestesiologia, liikuntatiede, henkilökohtainen harjoittelu, ihmisen anatomia, urheilulääketiede, ravitsemus ja paljon muuta. Työskennellessäsi osakkuusyrityksen tai kandidaatin tutkintoa pystyt olemaan tehokkaampi henkilökohtaisena kouluttajana.

Vaikka korkeakoulututkintoa ei vaadita useimmissa sertifiointiohjelmissa, se voi lisätä merkittävästi tietämystäsi, osaamistasi ja menestymisen mahdollisuuksiasi alalla.

Ilmoittaudu lyhytaikaiseen koulutukseen.

Jos sinulla ei ole aikaa opiskella pitkään, sinulla on kuitenkin mahdollisuus ilmoittautua lyhytaikaiseen koulukouluun. kapean keskittymisen ylläpitämiseksi. Varmista ennen päätöksesi viimeistelyä, että teet tutkimuksen oikein ja keskittyy valmistautumaan tenttiin, jonka aiot suorittaa. Tässä on joitain mielessä pidettäviä asioita: 

  • Sen tarjoamat koulutusohjelmat voivat olla itseopiskelu, ohjattu yksilötutkimus tai ohjattu ryhmätutkimus.
  • Opiskelun laajuus ja aikataulu voivat vaihdella huomattavasti kursseittain, joten on tärkeää, että ymmärrät yksityiskohdat ennen sisään hyppäämistä.

Käy henkilökohtaisessa koulukoulussa. 

Toinen hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua kuntoalaan on käymällä henkilökohtaisissa koulukouluissa. Tämä ei vain laajenna tietämystäsi yksilönä, vaan antaa sinun kokea, miltä tuntuu altistua tälle teollisuudelle. Henkilökohtaiset koulutuskoulut tarjoavat yleensä perusteellista koulutusta viikkojen tai kuukausien aikana auttaakseen opiskelijoita valmistautumaan sertifiointikokeisiin. Siksi, jos olet täysin uusi kuntoalalla tai haluat sukeltaa ohjattuun syvään harjoitteluun, tämä kokemus voi olla hyödyllinen sinulle. Tässä on joitain asioita, jotka on pidettävä mielessä ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Ilmoittautuminen näihin kouluihin on kalliimpaa kuin useimmat lyhytaikaiset sertifiointiohjelmat.
  • Tästä voi olla hyötyä työn löytämisessä.
  • Yksi suosituimmista henkilökohtaisista koulukouluista, joihin suosittelemme ilmoittautumista, on National Personal Training Institute.

Keskeisten taitojen kehittäminen

Kun olet hankkinut tietoa kuntoteollisuudesta, on nyt aika kehittää tarvittavat taidot. 

Tunne erilaisia ​​liittyviä tieteenaloja.

Jos sinulla on jo tietoa kuntoilun perusteista, sinun on nyt keskityttävä oppimaan kaikki ihmiskehon toiminnasta. Jos mahdollista, suosittelemme käyttämään harjoitustieteen, ihmisen anatomian, ihmisen biologian, kinestesiologian ja motorisen kehityksen tunteja.

Opiskelemalla näitä aiheita se auttaa sinua ymmärtämään asiakkaidesi tarpeita ja määrittämään, kuinka auttaa heitä saamaan mahdollisimman kunnossa.

Harjoittele opintojasi käytännön koulutuksella. 

Vaikka anatomian ja fysiologian tuntemisesta voi olla hyötyä, on myös tärkeää tietää, miten niitä voidaan soveltaa käytännössä. Tästä syystä suosittelemme pitämään työpajoja ja kursseja, jotka käsittelevät erilaisia ​​liikuntatekniikoita, opetus- ja valmennustaitoja, ohjelman suunnittelua ja ravitsemusta. Muista lisäksi pohtia, mihin haluat erikoistua, ja keskittää ponnistelusi tälle alueelle. Tässä on joitain esimerkkejä, jotka kannattaa harkita oppimista:

  • Voit oppia resistenssikoulutuksesta ja painoharjoittelusta lihasten rakentamiseen. 
  • Voit oppia työskentelystä lasten tai erityistarpeiden kanssa.

Tutki liike-elämää. 

Kuntoteollisuuden liike-elämän opiskelu on tärkeää varsinkin jos haluat menestyä. Joten, jos haluat houkutella uusia asiakkaita, on tärkeää, että sisällytät viestintä- ja johtamiskoulutuksen. Lisäksi on tärkeää harjoittaa ammattilaisen etiikkaa ja olennaisia ​​vaatimuksia.

Varmista, että sinulla on perustiedot tilastoista, rahoituksesta ja hallinnosta, jotta sinulla on keinot auttaa kuntosalia, jolla työskentelet.

Kehitä johtamis- ja viestintätaitoja. 

Johtamis- ja viestintätaitojen kehittäminen on tärkeää, koska sinä ohjaat asiakkaita parempaan elämäntapaan. Pidä aina mielessä, että tämä ei vain auta sinua urallasi, vaan myös pyörtyvän henkilön.

Suunnittele itsellesi wellness-rutiini. 

Koska koulutat henkilöitä, jotka haluavat tuntea olonsa paremmin itsestäsi, sinun on myös tarkasteltava osa. Tästä syystä suosittelemme, että saat oman kehosi optimaaliseen fyysiseen muotoon, jotta voit osoittaa, mitä tarkoittaa olla kunnossa ja terve asiakkaillesi. Voit antaa heidän tuntea, etteivät he ole yksin tällä matkalla, voit treenata yhtä kovasti tai kovemmin kuin omat asiakkaasi koko harjoituksen ajan.

Muista, että jopa suurilla kouluttajilla ja motivaattoreilla voi olla vaikeuksia löytää asiakkaita, jos he eivät tunnu tietävän, mitä he kokevat. Vaikka on totta, että kaikki ovat erilaisia, asiakkaat odottavat, että heidän kouluttajansa voivat saavuttaa omat kuntotavoitteensa.

Työn löytäminen

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, kuinka paljon henkilökohtainen valmentaja on, on nyt aika löytää työpaikka. 

Hae työpaikkoja suurissa kunto-yrityksissä ja kuntosaleilla.

Jos etsit työtä, suosittelemme hakemista työpaikkoihin suurissa kuntoyrityksissä ja kuntosaleilla. Koska ne palvelevat monia asiakkaita, voi olla vaikea hallita niitä kaikkia kerralla. Tästä syystä sinulla on suuremmat mahdollisuudet palkattua. 

Varmista, että lähetät ansioluettelon, joka heijastaa taitojasi, koulutustasi ja sertifioitasi haettavaan työhön.

Luo oma salkku, jos haluat olla itsenäinen ammatinharjoittaja. 

Haluatko olla vastuussa omasta aikataulustasi ja työskennellä asiakkaiden kanssa yksi kerrallaan, sitten salkun luominen itsestäsi on loistava vaihtoehto. Jos haluat olla itsenäinen henkilökohtainen kouluttaja, sinun on löydettävä tapa tarjota asiakkaille laaja valikoima valintoja, jotta he saavat sinut kouluttajaksi. Varmista myös, että sijoitat tietosi sosiaaliseen mediaan ja verkkoon ihmisten löytämiseksi.

Levitä sanaa, että olet sertifioitu kunto-ohjaaja sosiaalisen median avulla.

Yksi tapa löytää asiakas on mainostaa itseäsi sosiaalisen median avulla. Voit tehdä videoita leikkeistä harjoittelurutiinisi, jotta heillä voi olla käsitys siitä, millaista on treenata kanssasi. Suosittelemme, että lähetät ne eri medioihin tavoittamaan laajempi yleisö, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn. Tässä on muita tapoja tavoittaa ihmisiä:

  • Voit tavoittaa ihmisiä paikallisesti käymällä kunto-tapaamisissa tai harjoittelutapahtumissa.
  • Voit myös kokeilla vain verkossa toimivaa kunto-ohjaajaa, joka luo videoita YouTubessa laajalle yleisölle.

Yhdistä toisen sertifioidun kunto-ohjaajan kanssa. 

Jos sinulla on vaikeuksia löytää asiakkaita, suosittelemme tekemään yhteistyötä toisen kunto-ohjaajan kanssa. Voit kysyä heiltä, ​​voisivatko he opettaa asiakasta tai luokkaa heidän rinnallaan. Tämä auttaa paitsi luomaan hyvän kuvan helpommin, myös tehokkaamman.