Aloittaminen salilla on helppoa

Jos omaat liikunnallisen taustan ja koet, että osaat kehonpainoharjoittelun sekä crosstrainingin perusteet, voit tulla veloituksetta tutustumaan jollekin tunnille ja aloittaa suoraan harjoittelun salilla. Jos koet, että haluat lisää perehdytystä, tule mukaan starttikurssille, jossa käydään läpi kaikki liikkeiden perustekniikat. Starttikurssi kestää 3 tuntia ja suoritetaan saman päivän aikana. Hinta kurssille on 150 euroa, joka sisältää loppukuukauden treenit kaupan päälle. Kurssille voi tulla mukaan vaikka ei omaisi liikunnallista taustaa.

Vapaaharjoittelu salin tiloissa tuntien ulkopuolella tai alakerran treenihuoneessa on mahdollista edulliseen hintaan.

Voit kerran tulla tutustumaan veloituksetta tunnillemme. Ilmesty salille ja kerro ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Tästä se lähtee, tervetuloa!

Hinnasto

Kertamaksu

20€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

10 kerran kortti

180€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

10 kerran joogakortti

130€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

12 kk e-laskulla

85€

VAIN SALILTA

Starttikurssi

150€

6 kk e-laskulla

94€

VAIN SALILTA

Kuukausikortti

105€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

3 kuukauden kortti

295€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

6 kuukauden kortti

550€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla

Kuukauden vapaaharjoittelukortti

45€

Voit maksaa liikuntarahalla salilla. Vapaaharjoittelukortti omatoimiseen harjoitteluun salin tiloissa tuntien ulkopuolella.

Movement Factory: Harjoitustilaisuutemme

Täällä Movement Factorylla uskomme, että avain kunnon vartalon saavuttamiseen ei ole vain käyttämäsi laitteet ja voimakkuus. harjoittelusi. Kyse on myös oikean motivaation löytämisestä, jotta se paranisi matkan varrella.

Siksi annamme sinulle laadukkaita harjoituspalveluita, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi. Jos olet kiinnostunut ilmoittautumaan kanssamme, suosittelemme tarkistamaan budjettisi alla olevista hinnoista.

Hinnasto

  • Kertamaksu – 20 € 
  • 10 istuntoa – 180 € 
  • 15 istuntoa – 240 €
  • 35 istuntoa – 499 € 
  • 70 istuntoa – 1295 €

Huomaa: Voit käyttää mitä tahansa kuntosalilaitetta milloin tahansa.

Harjoittelumme

voivat olla ylivoimaisia ​​varsinkin jos sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa, mutta siksi olemme täällä! Movement Factorylla voit olla varma, että meillä on erilaisia ​​harjoitteluluokkia vaihtelevalla intensiteetillä tarpeidesi mukaan.

HIIT-harjoitus

Lyhyt korkean intensiteetin intervalliharjoitteluun, HIIT on kuntoiluharjoittelu, joka saa sinut tekemään kaikkesi nopeasti, voimakkaasti harjoittelemalla.

  • Suositellaan

ihmisille, jotka haluavat laihtua lyhyessä ajassa ilman turmeltuneita painonlaskuohjelmia.

Zumba

Yksi tämän päivän aliarvioituista kunto-ohjelmista, Zumba on harjoitusrutiini, jossa yhdistyvät tanssiliikkeet latinalaisen musiikin kanssa. Se sisältää myös intervalliharjoittelun, jossa tanssirutiinit vaihtelevat nopeista ja hitaista rytmeistä.

  • Ehdotettu:

Vaikka se saattaa tuntua kohdistuvan kypsemmälle yleisölle, se sopii todella kaikille, jotka haluavat polttaa kaloreita pelkästään sydän.

Boot-leirit

Boot-leireillä on voimakas yhdistelmä voimaharjoittelua ja aerobisia tekijöitä. Se keskittyy yleensä kallisteeniaan ja armeijan tyyppisiin harjoituksiin. Tämän istunnon aikana oletetaan tekevän korkean intensiteetin harjoituksia, kuten vedonlyöntejä, punnerruksia, keuhkoja ja murskauksia sekä harjoituksia ja sprinttejä.

  • suositellut

Fitness-kenkäleireilleovat erinomaisia ​​henkilöille, jotka haluavat intensiivisempää harjoittelua. Ne sisältävät usein harjoituksia, joihin liittyy ballistisia ja nopeita liikkeitä.

Crossfit

Crossfit on eräänlainen harjoittelu, jonka tarkoituksena on tehdä sinusta vahvempi, ketterämpi, sitkeämpi, sävyisempi. Siihen liittyy yleensä vaihteleva intensiteetti ja ajoitus, joka testasi kehoa eri tavoin. Lisäksi se käyttää myös koko kehon liikuntaa painonnostosta ja voimistelusta, juoksun, uinnin ja paljon muuta.

  • Ehdotettu tähän

harjoitteluun on täydellinen henkilöille, jotka rakastavat haastetta ja ovat valmiita tekemään intensiivisiä harjoituksia. Pohjimmiltaan tämä on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat saavuttaa kovia harjoituksia.

Potkunyrkkeily

Potkunyrkkeily on taistelulajien muoto, joka on johdettu Karatesta ja joka opettaa sinulle itsepuolustusta, yleistä kuntoa ja paljon muuta. Muay Thaien verrattuna kyynärpäitä ja polvia ei yleensä käytetä, ja ne käyttävät enimmäkseen käsiä ja jalkoja.

  • Suositellaan tälle

harjoitukselle, joka sopii ihmisille, jotka haluavat lisätä voimaansa, itseluottamustaan, koordinaatiotaan, tai niille, jotka haluavat vain oppia itsepuolustusta.