Uusien asioiden vuosi

24.07.2017 | Liikunta

Tämä näyttäisi olevan se vuosi kun teen kaikkea semmoista, joihin en oikeastaan uskonut ryhtyväni vielä vuosi sitten. Olen pitkään pohtinut olenko koskaan valmis kirjoittamaan blogia, mutta nyt kuitenkin kirjoitan ensimmäisiä lauseita.

Täytin tänä vuonna pyöreät neljäkymmentä ja sain ystäviltäni ja perheeltäni yhteisesti kerätyn kolehdin toteuttaa pitkäaikainen haaveeni opetella surffaamaan. Aiemmat aikomukset ystävien kanssa ovat kariutuneet, kun yhteiset matkasuunnitelmat eivät ole käyneet yksiin ystävien ja omien aikataulujen tai rahatilanteiden kanssa. Nyt minulla kuitenkin oli ystävien ja perheen kolehtina keräämä matkakassa ja mahdollisuus lähteä toteuttamaan unelmaani.

Punnitsin eri vaihtoehtoja surffauslokaatioiden suhteen ja lopulta päädyin lähtemään Balille- yksin. Löysin upean pienen hotellin muutaman matkablogin avulla.

Tämä reissu oli oikeastaan sysäys uudistuneeseen elämän asenteeseen ja uskallukseen tehdä asioita, jotka tuntuvat haastavilta tai vaikeasti saavutettavilta tai jännittäviltä. Tapasin ihmisiä eri puolilta maailma ja eri taustoista, joista jokainen vaikutti minuun omalla tavoin.

Sen lisäksi, että kevääseen osui matka, perustin myös yrityksen. Movement Factory on uuden alku. Se jokin, jota olin mielessäni kaivannut tietämättä mitä se on. Kun tuli mahdollisuus ottaa Movement Factory omien siipien alle, päätin tarttua haasteeseen. Olen vuosia pyörittänyt toiminimeä, mutta nyt vastuut muuttuivat kertaheitolla. Minä, joka olen nauttinut turvallisuuden tunteesta, asioiden ennustettavuudesta ja pohtimisesta, joudunkin tunteiden vuoristorataan ja kauas kaikesta tutusta. Ja se on mahtavaa. Välillä raskasta, mutta silti mahtavaa. Saan jakaa liikumisen iloa ja tärkeyttä omalla tavallani, jossa itsensä haastaminen ja armollisuus omaa kehoa kohtaa kohtaavat.

Halusin aloittaa tämän blogin, jotta voin jakaa ajatuksia liikunnasta, ravinnosta, yrittäjyydestä ja ehkä elämästä yleensä.

Lisää Kirjoituksia
© 2018 Movement factory