Ryhmävalmennustunteja crosstrainingistä, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan ja kehonpainoharjoitteluun

Tervetuloa liikkumaan!

Movement Factory on hyvän fiiliksen sali, jossa kohtaat ammattitaitoiset ohjaajat ja tekemisen meiningin. Olemme toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali Helsingin Vallilassa. Movement Factory tarjoaa asiakkailleen ryhmävalmennustunteja crosstraining- tunneista, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Ammattitaitoiset valmentajat opettavat liikkeiden tekniikat huolella ja jokaiselle löytyy oman taso tehdä olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija.

Vapaaharjoittelu salin tiloissa tuntien ulkopuolella tai alakerran treenihuoneessa on mahdollista edulliseen hintaan. Pääset yhden kerran veloituksetta tutustumaan salin tuntivalikoimaan. Ilmesty salille ja kerro ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Siitä se lähtee, tervetuloa!

Crosstraining

Endurance

Tunti kehittää nimensä mukaisesti hapenottokykyä. Tunti voi olla rakennettu monin eri tavoin. Se voi olla joko tabata- tai hiit-tyyppinen harjoitus. Tunnin alussa voi olla myös voimaosuus.

Varaa paikka

Mix

Mix tunti on Endurancen ja Strength tunnin välimuoto, joka sisältää elementtejä molemmista tunneista. Sykettä ja hapenottokykyä nostavaa liikuntaa yhdistettynä voimaosuuksiin.

Varaa paikka

Strength

Tunnilla kehitetään voimaominaisuuksia. Tunnit ovat rakennettu kuukausiohjelmoinnin mukaan, jotta kehitys olisi progressiivista. Strength tunnit jakautuvat pääliikkeiden mukaan maastaveto ja kyykkypäiviin.

Varaa paikka

Kehonpainoharjoittelu

Movement basic

Tunneilla keskitytään ainoastaan kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja liikesarjoihin. Liikkeet kehittävät usein voimaa ja liikkuvuutta samanaikaisesti, joten tunti sopii kaikille ja toimii erinomaisesti oheisharjoitteluna urheilijoille.

Varaa paikka

Open Gym

Open Gym on vapaaharjoitteluvuoro, jolla valmentaja neuvoo tarvittaessa ja antaa tekniikkavinkkejä. Oli sitten tavoitteenasi muscle up, käsilläseisonta, liikkuvuusominaisuuksien edistäminen tai mikä vain omaan harjoitteluun liittyvä tavoite.

Varaa paikka

Handbalancing

Tunnilla keskitytään kehittämään oikeaoppista käsilläseisontaa perusteista. Tunnilla voidaan myös tehdä muita käsitasapainoiluun liittyviä liikkeitä.

Varaa paikka

Mobility

Liikkuvuustunnilla tehdään erilaisia liikkuvuutta edistäviä liikkeitä. Ne voivat olla joko venyttelyä, lihaskalvojen manipulointia tai dynaamisia venytyksiä. Tämä tunti on suositeltava kaikille, sillä liikkuvuus antaa pohjan voimaominaisuuksien kehittymiselle.

Varaa paikka

Yin-jooga

Yin-joogassa keskitytään pitkiin lihaskalvoja avaaviin venytyksiin rauhallisessa ympäristössä. Tunti toimii erinomaisena stressinpoistajana.

Varaa paikka

Ring Strength ja Ring Talent

Ring Strength tunnilla tehdään erilaisia koukku- ja suorankäden voimaliikkeitä pääasiassa voimistelurenkailla, mutta tunnilla käytetään myös köysiä.Tunti sopii kaikille. Ring Talent tunnilla käydään läpi nojavaakaa, erilaisia bodylevereitä sekä muita hieman vaativampia rengasliikkeitä.

Varaa paikka

Street workout

Tunti on kuuluisan katutreenin mukaan nimetty laji. Ns .calisthenics -tunti koostuu leuanvedoista, dipeistä sekä erilaisita punnerruksista ja keskivartaloharjoitteista.

Varaa paikka

Personal Training

Tarjoamme ammattitaitoisia personal training palveluita, jos tarvitset ohjelmointia harjoitteluun tai erilaisia harjoitusohjelmia. Personal trainerimme ovat kokeneita ja erikoistuneet mm. kehonpainolla tehtäviin harjoitteisiin, mutta tarvittaessa tekevät ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä.

Viivi Lehtinen

Yritystunnit

Tarjoamme crosstraining- sekä kehonpainoharjoittelu tunteja yrityksille, joko kertaluontoisina kokeiluina tai treenipaketteina, joihin sisältyy useampi tunti jakson aikana.  Yksi tunti  yritykselle on 110 euroa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Movement Factory

Pälkäneentie 19, 00510 Helsinki. +358 40 146 8700

3 + 15 =