Toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali

Viihtyisät ja motivoivat tilat Vallilassa

Movement Factory on hyvän fiiliksen sali, jossa kohtaat ammattitaitoiset ohjaajat ja tekemisen meiningin. Olemme toiminnallisen ja kehonpainoharjoittelun sali Helsingin Vallilassa. Movement Factory tarjoaa asiakkailleen ryhmävalmennustunteja crosstraining- tunneista, joogaan, painonnostoon, akrobatiaan tai kehonpainoharjoitteluun. Ammattitaitoiset valmentajat opettavat liikkeiden tekniikat huolella ja jokaiselle löytyy oman taso tehdä olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija.

Aloittaminen salilla on helppoa. Jos sinulla on liikunnallista taustaa ja koet, että osaat kehonpainoharjoittelun tai crosstrainingin perusteet, voit tulla tutustumaan yhdelle tunnille veloituksetta ja aloittaa suoraan harjoittelun salilla. Jos koet tarvitsevasi opastusta, voit osallistua starttikurssille, jossa käydään läpi kaikki eri liikkeiden perustekniikat. Starttikurssi kestää 2 tuntia ja suoritetaan saman päivän aikana. Hinta kurssille on 150 euroa, joka sisältää loppukuun treenit kaupan päälle. Kurssille voi tulla mukaan vaikka ei omaisi liikunnallista taustaa.

Vapaaharjoittelu salin tiloissa tuntien ulkopuolella tai alakerran treenihuoneessa on mahdollista edulliseen hintaan. Pääset yhden kerran veloituksetta tutustumaan salin tuntivalikoimaan. Ilmesty salille ja kerro ohjaajalle, että olet ensimmäistä kertaa kokeilemassa. Siitä se lähtee, tervetuloa!

© 2018 Movement factory