Eemeli Kokkonen

Eemeli aloitti liikunnan jääkiekon parissa jota harrasti aktiivisesti kaksikymppiseksi. Eemeli harrasti lajia myös valmentajan roolissa aikuis- ja junioritasolla. Muita harrastuksia ovat lisäksi voimistelu, uinti (niin sisällä kuin avovedessä) sekä juoksu. Eemeli on ammatiltaan palomies- sairaankuljettaja ja käytyihin koulutuksiin kuuluu mm. bodyweight & movement coach, Crossfit level 1 coach sekä lukuisia erilaisia kehonpainoharjoitteluun liittyviä workshopeja.

Eemeli rakastaa liikkua ja hikoilla ja mottona voisikin olla et liikkumisen pittää olla kivaa ja siitä pitää nauttia. Oman kehon tuntemus on tärkeä asia urheilussa, jotta vältetään vammat.

“Miulta kysytään usein miten jaksan urheilla niin paljon ja mistä löydän motivaation? Vastaus on helppo – kun pitää treenauksen kivana. Uusia taitoja opetellen motivointi käy kuin ihestään. Näin olen itse tehnyt jo vuosia.”

Tällä hetkellä Eemeli keskittyy kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin niin tatamilla kuin erilaisilla telineillä sekä myös vapailla painoilla harjoitteluun. Eemeli ohjaa Movement Factorylla liikkuvuus-, movement-, crosstraining- , streetworkout- sekä käsilläseisontatunteja.